Om mig


Jag heter Beatrice Nellbrandt och är legitimerad psykoterapeut, legitimerad hälso- och sjukvårdskurator samt auktoriserad socionom med 20 års arbetslivserfarenhet inom kommunal individ- och familjeomsorg, barn- och ungdomspsykiatri samt från primärvård för vuxna och första linjens barnpsykiatri.

Utifrån Socionomexamen vid Stockholms Universitet 2002 och grundläggande psykoterapiutbildning vid SAPU (Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning) 2011 kan jag arbeta med relationella, kognitiva och affektfokuserade metoder. Detta innebär att jag är skolad i teori och metod för KBT-kontakter såväl som relationell/affektfokuserad psykoterapi vid olika känslomässiga svårigheter. Min psykoterapeutexamen och legitimation fick jag 2016 efter utbildning vid Ericastiftelsens Högskola, jag har genom detta kompetens att arbeta terapeutiskt med inte bara vuxna utan också med barn, ungdomar och familjer.

Förutom kortare eller längre psykoterapier med psykodynamisk/PDT eller interpersonell/IPT inriktning vid nedstämdhet, oro och relationsproblem erbjuder jag riktade KBT-insatser vid olika ångest- och stressbesvär.

Kunskap om hur det är att leva med neuropsykiatriska svårigheter i olika åldrar finns. Om du upplevt svåra påfrestningar tidigare i livet eller står inför avgörande livsbeslut kan psykoterapi vara ett sätt att bearbeta och komma vidare. Par välkomnas.

Jag tar också gärna emot dig som förälder för samtal om din relation med ditt barn. Eller träffar ditt barn eller ungdom enskilt när vardagen känns fylld av oro, konflikter och negativa känslor. Konsulterande samtal går också bra, läs gärna min artikel om barn som inte trivs i skolan.


Barn som inte vill gå i skolan - Länk